Privacybeleid
Wij respecteren uw privacy. De gegevens die u ons toezendt zullen enkel gebruikt worden om uw bestelling of inschrijving voor een workshop te behandelen of om u toegang te verschaffen tot een afgeschermd gedeelte op deze website via uw lidmaatschap beoefening . Ze worden niet aan derden meegedeeld.

Onze prijzen
De prijzen vermeld bij de Workshop Zentangle en een Lidmaatschap Beoefening kan je zelf aanpassen. Er is steeds een minimumprijs vermeld, een aanbevolen prijs en een maximumprijs. Je kan de prijs aanpassen door een bedrag (tussen de minimum en maximumprijs) te kiezen. Vervolgens voeg je je inschrijving toe aan je winkelmandje.
De prijs voor de Zentangle Workshop en/of voor een Lidmaatschap Beoefening omschrijven wij bij PaperArtstudio liever als  ‘bijdrage’ in plaats van ‘prijs’. Bovendien is het ‘een bijdrage vanuit het hart’ en niet ‘betaal wat je het waard vindt’. Misschien heb je al weel een gehoord over het principe ‘bepaal je eigen prijs op basis van wat je het waard vindt’. Er bestaan bijvoorbeeld bepaalde restaurants waar je een maaltijd kan nuttigen en achteraf een bedrag betalen wat voor jou de maaltijd waard is.
Wij passen bij PaperArtStudio een gelijkaardig principe toe, maar dan niet op basis van waarde. Waarde houdt in dat je het ene vergelijkt met het andere. En dat doen we liever niet, want dat past niet bij de principes van Zentangle en ook niet bij onze beoefening.
Liever zien we dus een bijdrage op basis van het principe wat voor jou hart een juiste bijdrage is om de Workshop Zentangle of om deze beoefening en dit onderricht mogelijk te maken: niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen. Dus geen prijsbepaling op basis van vergelijking (waarde), maar luisteren naar je binnenste om zo een juiste bijdrage te doen.

Betaalwijzen
Betaling van een inschrijving kan door vooruitbetaling via Bankoverschrijving.
IBAN: BE98 7310 3663 9093
BIC: KREDBEBB
Deze rekening staat op naam van Johan Wauters, Kijkuitstraat 137 te 2920 Kalmthout (België)

Annuleren
Door in te schrijven voor de Workshop Zentangle engageer je je om ook daadwerkelijk aan deze workshop deel te nemen. We vragen je dan ook om je inschrijving op voorhand te betalen en niet op het moment van de workshop. Schrijf je dus bij voorkeur in via de website en niet via e-mail.
Inschrijvingen die een week voor aanvang van de workshop niet betaald zijn, worden door ons automatisch beschouwd als geannuleerd. De ‘gereserveerde’ plaats komt dan opnieuw ter beschikking.
Tot 14 kalenderdagen voor de workshop kan je je inschrijving kosteloos annuleren. We betalen je het door jouw betaalde bedrag volledig terug.
Tot 7 kalenderdagen voor de workshop betalen we het door jouw betaalde bedrag terug – 5,00 euro. Annuleren van de workshop kost dus 5,00 euro.*
Voor annuleringen binnen de 7 kalenderdagen of het niet aanwezig zijn bij de workshop, wordt geen terugbetaling voorzien.*
Het is steeds mogelijk om zelf iemand anders te zoeken die in jouw plaats deelneemt aan de Workshop Zentangle. Gelieve ons ook steeds op de hoogte te brengen van deze wijziging.

Lidmaatschap Beoefening
Om te kunnen deelnemen aan de wekelijkse samenkomsten dien je een Lidmaatschap Beoefening aan te schaffen. Een Lidmaatschap Beoefening loopt van 01 september tot en met 31 augustus en kan noch geheel, noch gedeeltelijk geannuleerd worden.
Een Lidmaatschap Beoefening is een bijdrage die de beoefening en het onderricht van de wekelijkse samenkomsten mee helpt te ondersteunen en te ontwikkelen en staat los van de minimumbijdrage van 5,00 euro die je voor elke deelname aan de samenkomst betaalt en die de praktische onkosten voor het organiseren van deze samenkomsten dekt.

Registreren voor een account op de website van PaperArtStudio
Wie een Lidmaatschap Beoefening heeft aangeschaft kan zich vrijblijvend registreren voor een account op onze website en kan zich inschrijven voor de reminders voor de wekelijkse samenkomsten.
Door je te registreren, wordt er voor jou een gebruikersprofiel aangemaakt op onze website.
Met dit gebruikersprofiel kan je inloggen op onze website met je gebruikersnaam en wachtwoord.
Via de pagina ‘Lidmaatschap Beoefening’ heb je
– als dankjewel voor je ondersteuning toegang tot de 30-dagen mini-cursus ‘Tel je Zegeningen’
– toegang tot de inhoud van de samenkomsten die je hebt bijgewoond

Je account blijft geldig voor de ganse periode van je lidmaatschap: dit wil zeggen van september tot augustus. Alle accounts van de lidmaatschappen Beoefening waarvoor een maand na afloop van deze periode geen nieuw Lidmaatschap wordt aangeschaft zullen steeds automatisch verwijderd worden. Zo ben je er zeker van dat wanneer je niet langer lid bent, je je ook geen zorgen hoeft te maken dat je gegevens achterblijven op een site waar je geen gebruik meer van maakt. Je kan daarnaast ook op eender welk moment je account van onze website laten verwijderen. Dit kan door een mailtje te zenden aan info(at)paperartstudio.be.

Door je registratie op de website van PaperArtStudio krijg je een niet overdraagbare licentie voor strikt persoonlijk gebruik om (afgeschermde) inhoud van deze website te raadplegen. Het is eveneens toegestaan om deze inhoud of onderdelen ervan af te drukken voor strikt persoonlijk gebruik.
Uit respect voor je eigen inschrijving voor een Lidmaatschap Beoefening vragen we je evenwel om je inloggegevens met niemand anders te delen en om de inhoud van deze website niet te kopiëren, over te nemen, te wijzigen of op eender welke manier te reproduceren, openbaar te maken, weg te geven of ter beschikking te stellen van derden. Kortom: creëer goed karma voor jezelf door de inspanningen, tijd en energie van zowel jezelf als van anderen te respecteren 🙂

Giften
Je kan het Lidmaatschap Beoefening ook aanschaffen indien je onze beoefening en ons onderricht een mooi initiatief vindt en deze wenst te ondersteunen. Heb je een Lidmaatschap Beoefening aangeschaft om wat we hier doen bij PaperArtstudio te ondersteunen maar kan of wens je niet aan de samenkomsten deel te nemen, kan je je indien gewenst registreren op onze website. Wanneer je je registreert heb je toegang tot de 30-dagen mini-cursus ‘Tel Je Zegeningen’.
Hartelijk dank voor je steun!