Privacybeleid
Wij respecteren uw privacy. De gegevens die we van jou krijgen (dit is je e-mailadres) om je deelname aan de samenkomsten mogelijk te maken zullen enkel gebruikt worden om je inschrijving voor de wekelijkse samenkomsten te behandelen Ze worden niet aan derden meegedeeld.

Onze prijzen
De prijs voor een Lidmaatschap Beoefening omschrijven wij bij PaperArtstudio liever als  ‘bijdrage’ in plaats van ‘prijs’. Bovendien is het ‘een bijdrage vanuit het hart’ en niet ‘betaal wat je het waard vindt’. Misschien heb je al weel een gehoord over het principe ‘bepaal je eigen prijs op basis van wat je het waard vindt’. Er bestaan bijvoorbeeld bepaalde restaurants waar je een maaltijd kan nuttigen en achteraf een bedrag betalen wat voor jou de maaltijd waard is.
Wij passen bij PaperArtStudio een gelijkaardig principe toe, maar dan niet op basis van waarde. Waarde houdt in dat je het ene vergelijkt met het andere. En dat doen we liever niet, want dat past niet bij de principes van Zentangle en ook niet bij onze beoefening.
Liever zien we dus een bijdrage op basis van het principe wat voor jou hart een juiste bijdrage is om deze beoefening en dit onderricht mogelijk te maken: niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen. Dus geen prijsbepaling op basis van vergelijking (waarde), maar luisteren naar je binnenste om zo een juiste bijdrage te doen.

Betaalwijzen
Betaling van een inschrijving kan door vooruitbetaling via Bankoverschrijving.
IBAN: BE89 7310 3663 8285
BIC: KREDBEBB
Deze rekening staat op naam van Johan Wauters, Kijkuitstraat 137 te 2920 Kalmthout (België)

Lidmaatschap Beoefening
Om te kunnen deelnemen aan de wekelijkse samenkomsten dien je een Lidmaatschap Beoefening aan te schaffen. Een Lidmaatschap Beoefening loopt van 01 september tot en met 31 augustus en kan noch geheel, noch gedeeltelijk geannuleerd worden.
Een Lidmaatschap Beoefening is een bijdrage die de beoefening en het onderricht van de wekelijkse samenkomsten mee helpt te ondersteunen en te ontwikkelen en staat los van de minimumbijdrage van 5,00 euro die je voor elke deelname aan de samenkomst betaalt en die de praktische onkosten voor het organiseren van deze samenkomsten dekt.