Algemene Voorwaarden

Privacy
Wij respecteren uw privacy. De gegevens die u ons toezendt zullen enkel gebruikt worden om uw bestelling te behandelen. Ze worden niet aan derden meegedeeld.

Facturen
Een (voldaan) factuur wordt op vraag na ontvangst van de betaling als afdrukbaar PDF-bestand per e-mail toegezonden.

Verzending materialen
Wij verzenden enkel naar Nederland en België. Wij hanteren een standaard verzending. Dit is een traceerbare zending die afhankelijk van de omvang wordt verzonden als brievenbuspakje of als pakketpost. Goederen worden verzonden na ontvangst van de betaling. Elke bestelling groter dan 75,00 euro (exclusief verzendkosten) wordt ook automatisch aangetekend verzonden.
De standaardverzendkosten bedragen 5,00 euro.

Betalingen
Betaling van een bestelling kan contant, door vooruitbetaling via (Europese) overschrijving, iDEAL, Bancontact/MisterCash, of PayPal.

Bestelling annuleren/Verzakingsrecht/Terugzending
Een bestelling die niet betaald is binnen 14 dagen na besteldatum wordt door ons automatisch beschouwd als ‘geannuleerd’. Wij stellen het echter ten zeerste op prijs dat wanneer u afziet van uw bestelling u dit ons ook per e-mail zou melden. Enkel even een kleine melding (zonder enige verantwoording) is voldoende, zodat wij uw bestelling uit onze bestanden en daarmee ook uit ons hoofd (!) kunnen verwijderen.
U hebt steeds het recht de bestelde materialen ongebruikt, volledig en in oorspronkelijke staat aan ons terug te zenden binnen de 14 dagen na besteldatum. Wij betalen u het volledige bedrag terug na ontvangst van uw retourzending. Wel staat u zelf in voor de kosten van verpakking en traceerbare verzending van de materialen die u aan ons terug bezorgt. Gelieve ons in geval van terugzending steeds eerst per e-mail of telefonisch te contacteren.