Welkom

Je eerste bezoek? Lees dit even eerst ...

Dit is een pagina op onze website die uitsluitend toegankelijk is voor mensen die een lidmaatschap beoefening hebben aangeschaft en zich geregistreerd hebben voor een account op onze website.

Deze pagina is een soort van dashboard waarop je alle onderdelen kan terugvinden die we uitsluitend voor onze leden ter beschikking stellen.
Op dit moment betreft dat de mini-cursus Tel Je Zegeningen en de inhoud van de  wekelijkse samenkomsten. We zijn de mogelijkheden voor deze pagina nog volop aan het ontwikkelen. Dus in de nabije toekomst zal nog nieuwe inhoud worden toegevoegd. Het is dus mogelijk dat de lay-out van deze pagina nog wat aangepast zal worden. Telkens we inhoud aan deze pagina toevoegen of aanpassingen doen, brengen we je daarvan op de hoogte via mail. Indien je deze mails niet wenst te ontvangen, laat het ons dan weten.

De toegang tot de inhoud van de samenkomsten hangt af van je aanwezigheid bij de samenkomsten.

Dit dashboard ziet er voor iedereen hetzelfde uit, maar de werking ervan is voor iedereen persoonlijk aangepast. Dit dashboard en de werking van deze pagina is in bèta-fase, wat betekent dat het klaar is voor gebruik maar dat er hier en daar mogelijk (of zeer waarschijnlijk) nog wel wat bulten en putten in de weg zijn. Een pagina of een link die niet werkt zoals het hoort bijvoorbeeld.
Wanneer je iets tegenkomt dat niet goed of helemaal niet werkt, adem rustig uit, bekijk het probleem met vriendelijkheid en laat het ons weten.  Yep, ook dit is beoefening! Het is echt belangrijk dat je al de ‘bugs’ die je tegenkomt aan ons meldt. Zo hebben we ook de mogelijkheid om ze te verhelpen. Gebruik bij voorkeur het contactformulier op deze pagina.

Veel plezier met deze uitbreiding van het Lidmaatschap Beoefening en extra mogelijkheid van onze wekelijkse samenkomsten. We horen graag van je hoe we deze inhoud kunnen uitbreiden en verbeteren!

Jella

[pc-logout-box redirect=”https://www.paperartstudio.be/zentangle-beoefening”]

Wekelijkse samenkomsten

Hoe werkt het? Wat moet ik doen?

De toegang tot de inhoud van de samenkomsten hangt af of je aanwezig was op de betreffende samenkomst. Je hoeft dus zelf niets in te stellen of te doen om dit te laten werken. Het gaat vanzelf: gewoon klikken op de knop van datgene wat je wil bekijken.
Klik je op een link van een samenkomst waarop je aanwezig was, zal je automatisch terechtkomen op een pagina met de inhoud van de samenkomst.
Klik je op een link van een samenkomst die je niet hebt bijgewoond, wordt je doorgestuurd naar de pagina ‘Wekelijkse samenkomsten’
We proberen dit onderdeel zo up-to-date- mogelijk te houden. Maar we zijn ook maar mensen, met net als jij, ook andere dingen in het leven die we belangrijk vinden. Dus het kan soms even duren voor de inhoud van een samenkomst ook (volledig) online beschikbaar is. We hopen op je begrip daarvoor.

04 oktober 2017

Rhapsody in Blue

11 oktober 2017

Tekenmoment

18 oktober 2017

Een opvallend detail

25 oktober 2017

All about Bijou

01 november 2017

Kunstige envelopjes

08 november 2017

Geen witruimte, maar …

15 november 2017

Sepia en wit

22 november 2017

Tekenmoment

29 november 2017

Metallic gelpen zendala

6 december 2017

Schitterend monogram

13 december 2017

Randjes en boordjes

10 januari 2018

De 3 R’s van beoefening

17 en 24 januari 2018

Een elegante en speelse mosaic

14 februari 2018

Een opvallende string

21 februari 2018

Tien kenmerken van Zentangle

28 februari 2018

Old Fashioned Challenges

07 maart 2018

Een filmstrip pagina

14 maart 2018

Gekende technieken als inspiratiebron

21 maart 2018

W2 in W2 op Opustile dl1

28 maart 2018

W2 in W2 op Opustile dl2

11 april 2018

Variaties op de tangle Gneiss

8 mei 2018

Dewd

Wanneer het niet werkt, kijk dan eerst even hier ...

Help! Ik was op de samenkomst en heb geen toegang tot de inhoud!
Aah, we horen je!  Alle instellingen voor toegang moeten manueel gebeuren. Mensen maken al eens een foutje of vergeten iets. Ook wij! Meld het ons gewoon even via het contactformulier. We brengen dat zo snel mogelijk in orde! En laten je weten wanneer het opgelost is. Intussen: Drink een kopje thee, teken een Zentangle en … geniet daarvan. Er wordt voor je gezorgd!

Neem contact met ons op …

Gebruik bij voorkeur het contactformulier op deze pagina om ons een foutje te melden of om hulp te vragen. Je begrijpt wel dat een gewone melding van ‘dit of dat werkt niet’, dat we daar soms niet zoveel mee kunnen. Omschrijf dus zo duidelijk mogelijk wat er niet werkt, wat je ziet en wat er gebeurt wanneer je iets bepaald doet.  We sturen je een antwoordje zodra het foutje is opgelost of een antwoord op jouw probleem hebben gevonden. Dat kan soms even duren, want soms moeten we zelf ook wachten op de hulp of een antwoord van iemand anders, wanneer het ons niet lukt om het zelf op te lossen. Wat wij doen wanneer we moeten wachten? Dan schakelen we onze computer uit en doen even iets anders….

 

Ik heb iets te melden ...

Waarover gaat het het?

13 + 5 =