Heb je vrienden, collega’s of familie die net als jij ook interesse hebben in een kennismaking met Zentangle?

Dan is de formule ‘Zentangle Workshop op aanvraag’ van PaperArtStudio wellicht iets voor jullie!

De Zentangle Workshop op aanvraag bieden wij aan op volgende wijze:

De Zentangle workshop kan gegeven worden op een datum en uur in onderling overleg.. De workshop vindt plaats in onze workshopruimte te Kalmthout, Kijkuitstraat 141.
Extra tip: PaperArtStudio is gelegen vlak bij de Kalmthoutse Heide en het natuureducatief centrum ‘De Vroente’. Zo kan je er eventueel een complete daguitstap van maken.

Het aantal deelnemers is minimum 5 en maximum 10.
De prijs is 75,00 voor 5 deelnemers + 12,50 euro per bijkomende deelnemer. Bijvoorbeeld: de prijs per persoon bij 5 deelnemers is 15,00 euro per persoon (=75 : 5). Bij 10 deelnemers is dat 13,75 euro per persoon (=(75 + 62,5) :10)

Minder dan 5 deelnemers kan, maar de basisprijs van 75,00 vermeerderen wij dan met 5,00 euro per ontbrekende persoon. Voorbeeld: Deze workshop op aanvraag voor 2 personen komt dan op 90,00 euro. (Basisprijs 75,00 euro + (3x 5,00 euro))

 

De workshop duurt 3,5 uur met een pauze van ongeveer 20-25 minuten. Koffie, thee, water en een kleine versnapering zijn inbegrepen.
Tekenmaterialen zijn voor elke deelnemer voorzien onder de vorm van een Zentangle mini-kitje.

De Zentangle Workshop

Inbegrepen:

een welkomstmail enkele dagen voor de workshop
alle materialen zijn inbegrepen
drank tijdens de pauze
een follow-upmail met aanvullende info en tips

Prijs: 75,00 euro voor 5 personen (+ 12,50 euro per extra deelnemer – maximaal aantal deelnemers: 10)

Datum is gereserveerd na betaling van een voorschot van 50,00 euro. Het definitieve aantal deelnemers dient meegedeeld te worden ten laatste 14 dagen voor aanvang van de workshop. De betaling van het restbedrag dient aan ons overgemaakt voor aanvang van de workshop.

Annuleren kan tot 14 dagen voor de workshop. In dat geval wordt 3/5 van het voorschot (zijnde 30,00 euro terugbetaald). Annuleringen binnen 14 dagen voor de workshop zijn niet mogelijk. Wel is het steeds mogelijk, in plaats van de workshop te annuleren, de workshop kosteloos te verplaatsen naar een andere/latere datum.

We bieden deze workshop om praktische redenen helaas niet aan op verplaatsing. Wij zijn vlot bereikbaar zowel met de wagen als met de trein (station Heide of Kijkuit)